Σκακιστικό Καφενείο – Chess Cafe

essay online

kappachesscafeΗ σκακιστική σχολή “Κάππα” πρωτοπορεί και εισαγάγει αυτό που έλειπε τόσα χρόνια στην Κύπρο.  Το “chess cafe”.
Δεν εννοούμε στην κυριολεξία custom college papers το σκακιστικό καφενείο αλλά ένα “στέκι σκακιστών”.  Αναβιώνουμε μια παλιά ιδέα που είχαμε.
Κάθε Σάββατο πρωί θα γίνεται συνάντηση όσων σκακιστών της σκακιστικής σχολής επιθυμούν, αλλά και άλλων σκακιστών μη μελών, στο οίκημα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λάρνακας όπου ο Πάρης Κληρίδης essay writer θα παρουσιάζει σύντομο σκακιστικό μάθημα και στη συνέχεια θα διοργανώνεται πρωτάθλημα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους σκακιστές ή διαγωνισμός επίλυσης σκακιστικών προβλημάτων ή ακόμα και ανάλυση κάποιας ενδιαφέρουσας παρτίδας από κάποιο τουρνουά σε εξέλιξη.

Δικαίωμα Συμμετοχής:  Δωρεάν για τα μέλη και €5 ευρώ για τα μη μέλη της Σχολής.

Θα μπορούν επίσης οι γονείς των μαθητών της σχολής μας να παρευρίσκονται ούτως ώστε να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να πιουν ευχάριστα τον καφέ τους, να δουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται αλλά και να παρακολουθήσουν κι αυτοί αν επιθυμούν, μερικά από τα μαθήματα που αναμφισβήτητα θα τους βοηθήσει στη συνέχεια για να μπορούν να βοηθήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους τα παιδιά τους.

coffee_cup_foam_chess_board_figures_71393_1920x1080